Logga in

Vänligen ange ditt användarnamn (din e-postadress) samt ditt lösenord i formuläret nedan. Klicka sedan på Logga in.

Logga in med sociala media

Du kan även logga in med sociala media så som Facebook, Google och Twitter (vi ökar eventuellt utbudet i framtiden) förutsatt att du använder samma e-postadress på denna webbplats och respektive sociala media webbplats. Ditt konto används enbart för att logga dig in. Inga meddelanden kommer att postas på din tidslinje.

Byt lösenord

Du kan byta lösenordet för ditt användarkonto här. Du skickas e-post med en 8-siffrig kod som krävs för att verifiera din identitet.

Byt lösenord

Ifall ditt användarkonto har ett registrerat mobilnummer kan du byta lösenordet för ditt användarkonto här. Du skickas ett SMS med en 8-siffrig kod som krävs för att verifiera din identitet.

Registrera ett personligt användarkonto

Du kan registrera ett eget användarkonto med formuläret nedan. Vi skickar dig en 8-siffrig bekräftelsekod per e-post och, ifall du så vill, med SMS till din mobil. För att registrera ett konto krävs en fungerande e-postadress, förnamn, efternamn och ett lösenord, minst 6 bokstäver långt. Ifall du vill använda SMS-tjänster bör du även ange ett fungerande mobiltelefonnummer.

 
 
 
 

FINLANDS SVENSKA IDROTT r.f.

Gjuterivägen 10
00380 Helsingfors
FINLAND

telefon: 0207309290 (växel)
e-post: info(AT)idrott.fi
FO-nummer: 0211087-9