Aktuellt rss

Förbundspennan: Man mår bra av att vara ute

Sedan 1992 har jag varit en del Skogsmulleverksamheten, där jag fått röra mig ute i naturen tillsammans med barn och deras pedagoger. Att spendera tid ute i naturen är en vana vi har sedan urminnestider och det finns många fördelar med det. Ändå är tröske Läs mera »

Vart är den finlandssvenska idrotten påväg?

Med Strategi2030-arbetet vill vi bättre och effektivare kunna betjäna våra medlemsförbund och idrottsföreningar men också svara på de behov som samhället har gällande idrott och motion. Därför har vi skapat en enkät om hur ni vill att den finlandssvenska Läs mera »

Vi drar till skogs med Yle!

Kom med i årets stora skogskampanj! Skogen är den viktigaste och käraste naturformen för oss finländare. Vi älskar att röra oss i skogen, vi motionerar, plockar svamp, jagar eller bara njuter i allmänhet. Därför vill Yle tillsammans med bland andra WWF, S Läs mera »

Dornbirn – Här kommer vi igen!

Den 16:e Världsgymnaestradan går av stapeln i Dornbirn, Österrike nästa sommar. I evenemanget förväntas delta 20 000 gymnaster från över 50 länder. Finlands Svenska Gymnastikförbund deltar med 200 personer. Läs mera »

Mera artiklar »

 FSI på Facebook

 

 FSI på Twitter

FSI på Instagram

FINLANDS SVENSKA IDROTT r.f.

Gjuterivägen 10
00380 Helsingfors
FINLAND

telefon: 0207309290 (växel)
e-post: info(AT)idrott.fi
FO-nummer: 0211087-9