Aktuellt

Tillbaka

Vi söker dig som har visioner för hur idrotten ska utvecklas och som är handlingskraftig att föra arbetet vidare. Förutom svenska, som är vårt arbetsspråk, ska du ha goda kunskaper i finska och engelska. Du har lätt för att uttrycka dig och är en teamspel

av Jeanette Harf den 15.12.2017
(läst av 22242 besökare)

Vi söker en idrottschef

Finlands Svenska Idrott r.f. är de svenskspråkiga idrottsförbundens samlande organisation. Vår uppgift är att stödja och företräda våra medlemmar i gemensamma frågor och ge goda förutsättningar att idrotta på svenska i Finland. Vårt mål är att inspirera barn och unga att röra på sig, bygga upp ett livslångt intresse för idrott och skapa en miljö där våra idrottare har möjlighet att utvecklas och nå sina mål.

Nu söker vi till vår verksamhet en IDROTTSCHEF att ansvara för att utveckla idrottsverksamheten, att koordinera tränarteam och att skapa nya nätverk och samarbete inom idrottsfinland. Du utvecklar och kvalitetssäkrar tränar- och ledarutbildningen inom organisationen. Du har ansvar för projekt, som stärker idrottarens stig och som stöder medlemsförbunden. Till dina arbetsuppgifter hör även koordineringen av föreningsstöd, administration av Idrottens föreningsallians samt utveckling av policyarbete inom idrotten. Som idrottschef är du medlem av ledningsgruppen.

Vi söker dig som har visioner för hur idrotten ska utvecklas och som är handlingskraftig att föra arbetet vidare. Förutom svenska, som är vårt arbetsspråk, ska du ha goda kunskaper i finska och engelska. Du har lätt för att uttrycka dig och är en teamspelare som kan och vågar fatta beslut. Vi förväntar oss att du har en för uppgiften lämplig utbildning, ett fungerande nätverk och gedigen erfarenhet av idrottssektorn.

Skicka in din ansökan med CV och löneanspråk till idrottschef@idrott.fi senast den 8 januari 2018. Vid frågor kontakta generalsekreterare Christel Björkstrand på 0503513038 eller christel.bjorkstrand@idrott.fi.

 FSI på Facebook

 

 FSI på Twitter

FSI på Instagram

FINLANDS SVENSKA IDROTT r.f.

Gjuterivägen 10
00380 Helsingfors
FINLAND

telefon: 0207309290 (växel)
e-post: info(AT)idrott.fi
FO-nummer: 0211087-9