Aktuellt

Tillbaka

Med Strategi2030-arbetet vill vi bättre och effektivare kunna betjäna våra medlemsförbund och idrottsföreningar men också svara på de behov som samhället har gällande idrott och motion. Därför har vi skapat en enkät om hur ni vill att den finlandssvenska

av Jeanette Harf den 06.09.2018
(läst av 3393 besökare)

Vart är den finlandssvenska idrotten påväg?

Att möjliggöra idrott och motion på svenska i Finland är Finlands Svenska Idrotts uppgift i egenskap av en idrotts- och motionsfrämjande organisation och centralförbund för 10 medlemsförbund. Vi vill skapa ett livslångt intresse för idrott och motion. Då samhället utvecklas och idrottsfältet med den, behövs också en uppdatering av verksamheten och gemensam strategi för att nå resultat och överenskomna mål. Därför utarbetar Finlands Svenska Idrott som bäst en strategi för framtiden. Med Strategi2030-arbetet vill vi bättre och effektivare kunna betjäna våra medlemsförbund och idrottsföreningar men också svara på de behov som samhället har gällande idrott och motion. 

Din åsikt är viktig! Vi ber dig att ta dig tid för att svara på viktiga frågor gällande vår verksamhet nu och i framtiden. 

 FSI på Facebook

 

 FSI på Twitter

FSI på Instagram

FINLANDS SVENSKA IDROTT r.f.

Gjuterivägen 10
00380 Helsingfors
FINLAND

telefon: 0207309290 (växel)
e-post: info(AT)idrott.fi
FO-nummer: 0211087-9